Rokua Geopark Northernmost Geopark of the World

Rokua Geoparkissa tapahtuu

 
       
 

business geopark

Rokua Geoparkin Sää


Rokua Geopark Facebookissa

Rokuan keskusvaraamo


Rokua Health & Spa Hotel varauspalvelu

Tulo:
Lähtö:
Huoneita:
Aikuisia:
Lapsia:
Varaus- ja peruutusehdot

Web Cam

Rokuan reittikamera

Kuvan päivitysväli klo 7:00-20:00  viisi minuuttia
Copyright © 2011 Rokua health&spa
Katso Rokuan hiihtolatujen ylläpito »

Rokuan retkeilyreitit

Rokuan alue soveltuu hyvin päivän tai parin mittaisiin patikkaretkiin. Rokualla on noin 57 kilometriä merkittyjä retkeilyreittejä, jotka ovat vaikeusasteeltaan helppoja tai keskivaativia.

Reitit on merkitty maastoon opasteviitoilla ja väreillä. Liikuttaessa tulee käyttää merkittyjä polkuja, sillä jäkäläkankaat ovat erityisen herkkiä tallaukselle.
 
Ulkoilureittien varrella on rakennettuja taukopaikkoja, joissa on yleensä laavu tai kota, avotulentekopaikka, polttopuut ja kuivakäymälä.
 
Lähtöpisteet ja kartat
 
Rokuan reittien lähtöpisteitä ovat mm. Opastuskeskus Suppa, Rokuan kansallispuiston pysäköintialue Keisarintien varrella (viitoitus Neittävältä kantatie nro 8794:ltä), Rokuan kansallispuiston Pookivaaran parkkipaikka (viitoitus Valtatie 22:lta), Rokua Health & Spa Hotel, Hotelli Rokuanhovi ja Oulun ev.lut.seurakuntien Rokuan leirikeskus.
 
Retkien suunnittelu ja toteutus onnistuu parhaiten retkeilykarttojen avulla, joita on saatavilla alueen majoitusyrityksistä sekä Opastuskeskus Supasta. Rokuanvaaran peruskartta (3423 04 Rokuanvaara) on myynnissä myös Maanmittauslaitoksella ja kirjakaupoissa.
 
Pyydä ryhmällesi tarjous Rokua Geopark -vaelluksesta!  Opastettuja retkiä tarjoavat sekä Rokua Health & Spa Hotelin että Opastuskeskus Supan henkilökunta. 

Tiedustelut

Opastuskeskus Suppa
Jaakonjärventie 2
91670 Rokua
e-mail: suppa@utajarvi.fi
Tel. +358 (0)8 554 5500