Rokua Geopark Northernmost Geopark of the World

Rokua Geoparkissa tapahtuu

 
           
         

business geopark

Rokua Geoparkin Sää


Rokua Geopark Facebookissa

Rokuan keskusvaraamo


Rokua Health & Spa Hotel varauspalvelu

Tulo:
Lähtö:
Huoneita:
Aikuisia:
Lapsia:
Varaus- ja peruutusehdot

Web Cam

Rokuan reittikamera

Kuvan päivitysväli klo 7:00-20:00  viisi minuuttia
Copyright © 2011 Rokua health&spa
Katso Rokuan hiihtolatujen ylläpito »

Tervapatikka 2017

Tervapatikka 2017

Tervapatikka on alkujaan ensimmäinen huollettu hyvinvointivaellus Oulujoen Tervareitistöllä. Vaellus on opastettu ja päiväetapin pituus on 8-17 km. Näihin päiväetappeihin on valittu Tervareitistön mielenkiintoisimpia osuuksia, joiden aikana vaeltajille kerrotaan alueen luonnon ja ainutlaatuisen geologian lisäksi Oulujoen monimuotoisesta historiasta. Vaeltajien ei tarvitse kantaa kaikkia matkatavaroitaan koko ajan selässään vaan he kantavat vain oman päiväreppunsa. Mukavasta, rentouttavasta ja hauskasta patikasta on helpompi nauttia, kun rinkka ei paina selässä. Matkatavarat kuljetetaan yöpymispaikasta toiseen.

Tervapatikalle voi osallistua hyvällä peruskunnolla. Majoittuminen tapahtuu mukavasti majataloissa lakanoiden välissä. Vaelluspäivien aikana vaeltajat saavat herkullisen lähiruokakeiton maastolounaaksi, iltaisin nautitaan laadukas päivällinen majoituspaikoissa. Luonnontuotteet ovat vahvasti mukana kaikilla aterioilla sekä iltaisin tarjolla olevissa hyvinvointihoidoissa. Tervapatikan varmasti mieleenpainuvimpia kohokohtia ovat myös erilaiset saunaelämykset, joita vaeltaja pääsee kokemaan. Patikan hintaan sisältyy saunaelämyksien lisäksi ruokailut, majoitukset, kuljetukset, opastus ja hyvinvointihoidot.

Vaelluksen hinta, tarkempi ajankohta ja ilmoittautumisohjeet selviävät kevään kuluessa.

Pilottiprojektin vuonna 2016 järjestivät PSK-Aikuisopiston Luonto- ja ympäristöalan opiskelijat, vuoden 2017 tapahtuma on jatkoa hyville kokemuksille vuoden 2016 tapahtumasta.


Lisätietoja:

www.tervapatikka.fi

info@tervapatikka.fi

www.facebook.com/tartrekhiking

Ilmoittautuminen:

http://www.tervapatikka.fi/tartrek-2017/ilmoittautuminen