Rokua Geopark Northernmost Geopark of the World

Rokua Geoparkissa tapahtuu

 
       
 

business geopark

Rokua Geoparkin Sää


Rokua Geopark Facebookissa

Rokuan keskusvaraamo


Rokua Health & Spa Hotel varauspalvelu

Tulo:
Lähtö:
Huoneita:
Aikuisia:
Lapsia:
Varaus- ja peruutusehdot

Web Cam

Rokuan reittikamera

Kuvan päivitysväli klo 7:00-20:00  viisi minuuttia
Copyright © 2011 Rokua health&spa
Katso Rokuan hiihtolatujen ylläpito »

Suviranta

Suvirannassa vietät rauhallisen loman rantasaunassa saunoen, uiden sekä aurinkoa ottaen. Matala pitkä hiekkarantamme sekä törmällä sijaitseva lasten leikkikenttä antavat turvalliset ja hienot puitteet myös lapsiperheille.

Suvirannan kesäravintolasta löydät jäätelöt, virvokkeet, pikkupurtavat aina burgereihin ja a´la carte annoksiin. Näistä voit myös nauttia aurinkoisella terassilla, Oulujärven upeita maisemia katsellen. Suvirannan kesäkioskinurkkauksesta matkailija saa mukaansa myös perus talous- ja elintarvikkeet.
 
Suviranta soveltuu upeasti erilaisten kookoontumisajojen, juhlien, häiden ja kokousten pitämiseen. Kokoustilat on varustettu videotykillä ja valkokankaalla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa tilaukset aina asiakkaan toiveiden mukaan; Meidän kautta järjestyy mm. hääkuljetus valkoisella upealla cadillacilla sekä myös ohjelmapalvelut. Lisäksi järjestämme myös erintyyppisiä tapahtumia sekä viikonloppusin terassin lava on varattuna bändeille. Toimintaamme kuuluu myös pitopalvelut sekä kokinpalvelut.eli jos tarvitset juhliisi apua niin elä epäröi ottaa yhteyttä! Yrityksemme tuottaa lisäksi äänentoisto-, valo- ja dj-palveluita.
 
Suviranta sijaitsee upealla paikalla Säräisniemellä, Oulujärven rannalla. Vanha kesäleirikeskus huokuu vanhaa leiri- ja erätunnelmaa, rakennuksella olisi varmasti satoja tarinoita kerrottavanaan! 
Suvirannan miljöö tarjoaakin aivan upeat puitteen kesäsi viettoon.
 
Toivotamme asiakkaamme tervetulleeksi nauttimaan Suvirannan palveluista ja kesästä! 
 
Suviranta 
puh. +358 50 4630 994 
Aittoniementie 220
91760 Vaala

Kuva: Oulujärven majoituspalvelut Oy