Rokua Geopark Northernmost Geopark of the World

Rokua Geoparkissa tapahtuu

 
           
         

business geopark

Rokua Geoparkin Sää


Rokua Geopark Facebookissa

Rokuan keskusvaraamo


Rokua Health & Spa Hotel varauspalvelu

Tulo:
Lähtö:
Huoneita:
Aikuisia:
Lapsia:
Varaus- ja peruutusehdot

Web Cam

Rokuan reittikamera

Kuvan päivitysväli klo 7:00-20:00  viisi minuuttia
Copyright © 2011 Rokua health&spa
Katso Rokuan hiihtolatujen ylläpito »

Kuvien virta - jokielokuvatapahtuma Utajärven Torimakasiinilla

1.7.2017

Ohjelmassa ovat Timo Koiviston elokuvat komedia "Kerran vielä, pojat" sekä uittoja muisteleva "Tukkipojat ne lautallansa". Tapahtumassa tutustutaan myös elokuvan tekemiseen katsomalla elokuva "Miten tehtiin Kerran vielä, pojat". Fiktiivinen komedia "Kerran vielä, pojat" jäi näyttelijä Esko Nikkarin viimeiseksi työksi, yksi viimeisimmistä se oli myös Leo Lastumäelle, mukana näyttelijäkaartissa nähdään myös mm. Erkki Liikanen.

Oulun elokuvakeskuksen toiminnanjohtaja Sauli Pesonen haastattelee Timo Koivistoa Stormfilm Oy:stä sekä Kalevi Ollilaa. Utajärven Särkijärveltä kotoisin oleva Kalevi Ollila on kirjoittanut useampia kirjoja, joista yksi - Metsien miehet - käsittelee metsätöitä ja uittoja, tapahtumapaikkana on mm. Utosjoki. StormfilmOy - entinen Myrsky Filmi Oy - on liminkalainen yritys, joka tuottaa elokuvia, videoita ja televisio-ohjelmia. Pääosissa ovat olleet dokumentit, mutta tuotantoon on sisältynyt myös päivänpaisteisia komedioita. Elokuvien takana on Timo Koivisto.

Tapahtuman yhteydessä on mahdollisuus tutustua Torimakasiinin näyttelyihin, mm. kesäksi 2017 pystytettävään professori Arvi Korhosesta kertovaan näyttelyyn makasiinirakennuksen yläkerrassa.

Yleisö voi hankkia mm. virvokkeita ja jäätelöä Torimakasiinirakennuksessa sijaitsevasta Tötteröbaarista. Mm. makkaroita ja lättykahvit voi hankkia Utajärven Alakyläläiset ry:n myyntipisteestä torilla.

Timo Koivisto on tehnyt Kuvien virta - jokielokuvatapahtumaa varten erikoislaitoksen. DVD:tä saa ostaa ohjaajalta 10 euron hintaan.