Rokua Geopark Northernmost Geopark of the World

Rokua Geoparkissa tapahtuu

 
       
 

business geopark

Rokua Geoparkin Sää


Rokua Geopark Facebookissa

Rokuan keskusvaraamo


Rokua Health & Spa Hotel varauspalvelu

Tulo:
Lähtö:
Huoneita:
Aikuisia:
Lapsia:
Varaus- ja peruutusehdot

Web Cam

Rokuan reittikamera

Kuvan päivitysväli klo 7:00-20:00  viisi minuuttia
Copyright © 2011 Rokua health&spa
Katso Rokuan hiihtolatujen ylläpito »

Vuoton Joutsen

Vuoton Joutsen, luontomatkailupalvelut sijaitsee luonnontilaisen ja vapaan Kiiminkijoen keskijuoksulla Ylivuoton kyläidyllin hiljaisuudessa.
 
Lähdepurojen ohella kaksi kalarikasta järveä ja kaksi erityyppistä jokea lähituntumassa takaa tulijoille erityisen vaihtelevia luontokokemuksia.
 
Majoittua voi omaan rauhaan Kiiminkijoen Lamminkoskelle perinteiselle Lammin Pirtille tai Isovuotunkijärvelle tasokkaaseen ekohuvilaan Villa Wuotankaan ja päärakennuksen huoneistoihin ja leirintäpaikat ovat perinnemaisemassa. Ruokailut sopimuksesta ryhmille ympäri vuoden ja kesällä kahvila/kioski toimii infokeskuksena, josta saa hankittua mm. kalastusluvat, vuokrata melontakalustoa ja opastusta alueelle. Saunoja on sen seitsemän sorttia; uutta ja vanhaa savusaunaa, puu- ja sähkölämmitteisiä saunoja sekä kylpypalju. Putoukset, kosket, lähteet ja suot harvinaisten kasvien ohella tulevat tutuksi jääkauden muovaamissa maisemissa. Retkiä järjestetään myös paikallisiin perinne- ja muinaishistoriakohteisiin. Ohjaamme saamaan uutta makua elämään villien keruutuotteiden hyödyntämisellä ravinnoksi, ryydiksi, rohdoksi ja rentoutukseksi. Motto: ”Ekokeko kokkaa ekotekoja koko kehoon.” 
 
Palvelut ovat perustamisesta 1992 lähtien toteutettu kestävän kehityksen periaatteilla ympäristöä, paikallista kulttuuria ja ekologisuutta huomioiden.
 
Puolangantie 2415
91300 Ylikiiminki
puh. 0400 183 035
www.vuotonjoutsen.com

Kuvat: Vuoton Joutsen